
Запіканка з рисом і шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
1,5 стакана
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Овочева суміш мексиканська свіжозаморожена
200 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
100 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
3 пера
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
За смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Перець чилі Банка Спецій стручковий 30г
4 шт.
Етапи приготування
01
Рис відварити і залишити остигати.
02
Сир натерти на середній тертці.
03
Яйця злегка збити вилочкою.
04
Шинку нарізати на невеликі кубики.
05
Зелену цибулю нарізати кружечками.
06
У глибоку каструлю висипати варений рис, 2/3 тертого сиру, розморожену суміш овочів, томатну пасту, збиті яйця і зелену цибулю. За смаком посолити, поперчити і ретельно перемішати.
07
Отриману масу розділити на дві рівні частини.
08
Першу частину маси викласти на деко, яке змастити маслом і прокласти папером. Вирівняти шар і злегка придавити.
09
Зверху присипати порізаною шинкою і стручковим перцем, який попередньо обсмажити на грилі і тонко нарізати.
10
Викласти другу частину рисової маси. Знову придавити і розрівняти поверхню. Зверху посипати сиром, що залишився.
11
Деко поставити в духовку на температуру 180°C і випікати приблизно 20-25 хвилин.
12
Потім вийняти з духовки і остудити. Потім розрізати запіканку на порційні шматочки і страва готова.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)