
Яєчний хліб хала
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
за смаком
Масло вершкове домашнє
1,5 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
5,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Мак харчовий
за смаком
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло на водяній бані, влити в миску з борошном, дріжджами, цукром і сіллю. Поступово вливати воду, постійно помішуючи. Вбити 1 яйце і 1 яєчний білок, замісити тісто.
02
Форму змастити шматочком вершкового масла, викласти тісто в неї, залишити на 1 годину.
03
Тісто розділити на 3 частини, кожну скачати в ковбаску, сплести косичку. Накрити зверху її плівкою і залишити на 1 годину.
04
Духовку розігріти до температури 200°С. Змастити деко вершковим маслом. Викласти косичку. Змастити зверху косичку збитим яєчним жовтком. Просипати зверху маком, поставити в духовку деко на 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)