
Сливово-яблучне варення
Як же часто взимку ми сумуємо за літом, за теплом і морем фруктів... А щоб знову відчути аромати і смак літа, достатньо всього лише відкрити баночку з фруктовим або ягідним варенням. Прекрасним варіантом буде поєднання слив і яблук. Адже в кінці літа і початку осені цих фруктів предостатньо. Їх велика кількість як в садах, так і в супермаркетах і на ринках. Безумовно їх потрібно вдосталь наїстися влітку, але не забудьте заготовити хоча б кілька баночок на зиму! Гарячий чай зі сливово-яблучним варенням зігріють вас в зимовий холодний вечір. Воно чудово підійде для тостів або грінок, а також для начинки, прикраси і прошарків тортів і пирогів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
1 кг
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг
Цукор Ваш Цукор 10кг
600 г
Кислота лимонна Auchan 20г
3 г
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл
Етапи приготування
01
Фрукти помити. Сливи розрізати на половинки і видалити кісточки. З яблук видалити серцевини і нарізати скибочками.
02
Покласти яблука та сливи в каструлю, засипати цукром і додати води. Фрукти варити на середньому вогні близько 10-15 хвилин. Потім дати трохи охолонути і подрібнити блендером до стану пюре.
03
Варити пюре ще близько 15 хвилин. Потім додати лимонну кислоту і проварити ще 5 хвилин. Варення розлити в стерилізовані банки і закрити кришками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)