
Сирні коржики з вишнею
Той факт, що кисломолочний сир – найкорисніший і натуральний продукт, багатий білком, кальцієм та іншими цінними мікроелементами, не викликає сумніву. Але навряд чи хто-небудь, особливо діти, погодиться снідати їм щодня. І ось Вам компромісне рішення – сирні коржики з вишнею. Ніби й порцію кисломолочного сиру з'їли, але при цьому значно урізноманітнили свій повсякденний раціон. Сирні коржики, на відміну від сирників, не обсмажуються на сковороді в соняшниковій олії, а випікаються в духовці. Тому вони виходять зовсім не калорійними. Як Ви помітили, борошна в складі тіста теж немає. Скріпляючу роль виконують яйця і вівсяні пластівці. Ароматна кориця і ваніль надають готовій випічці приємний пряний смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
100 г.
Вишня сушена
50 г.
Пластівці вівсяні
40 г.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
5 мл.
Етапи приготування
01
Вишню розморозити і видалити кісточки. Дати стекти зайвій рідині. Сир протерти через сито.
02
До сиру додати білки, вівсяні пластівці, ванілін, цукор і розпушувач. Додати вишню і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C.
03
Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко. Поставити в духовку і випікати коржики близько 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)