
Коблер
Якщо вас зацікавив десерт з яблуками, то тут є де розгулятися. Адже існує так багато різних пирогів з різними способами приготування, що нескладно розгубитися. Якщо хочете спробувати щось новеньке, тоді вперед випікати Коблер . Це, як виявилося, традиційний пиріг з яблук для великобританців, ірландців і американців. Його головна особливість в тому, що він не має нижньої кірки. Тобто, яблука викладають прямо у форму. А що стосується верхнього шару, то тут може бути що завгодно. Наприклад, звичайне листкове тісто, печиво або, як у нашому рецепті, суміш горіхів з медом. Цей рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть молода малодосвідчена господиня. А щоб пиріг після випічки не розпадався, почекайте, поки він охолоне, і тільки потім діставайте з форми.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
5 шт.
Фініки Ronik 1кг
200 г.
Мед Літній Мед 750г
20 г.
Лимон
50 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Спеція Імбир мелений
5 г.
Горіхи Мигдаль 150г
200 г.
Кокосове молоко Suree 165мл
10 мл.
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Подрібнити горіхи в блендері з 50 грамами фініків і кокосовим молоком. Окремо перемолоти інші фініки, додавши мед, лимонний сік і імбир.
02
Духовку розігріти до 200°C. У форми для запікання викласти яблука, потім - суміш фініків з медом, лимонним соком і імбиром. Зверху покласти суміш фініків з горіхами. Поставити коблер в духовку і запікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)