
Шоколадний Великодній Пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1500 г.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
8 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 стакани
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
100 г.
Ром Pott 54% 0,7л
30 мл.
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
півстакана
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
півстакана
Цукати асорті
півсклянки
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Дріжджі розчинити в теплій воді і додати борошно. Накрити опару рушником і поставити в тепле місце, щоб вона піднялася.
02
Опару для паски ретельно вимішати, в отриману масу додати жовтки, розтерті з цукром, мигдаль, шоколад, вино, ром, цукати, корицю і гвоздику.
03
Білки ретельно збити в стійку піну. Додати їх в тісто для паски.
04
Викласти туди тісто і поставити паску в нагріту духовку. Випікати при температурі 150°C градусів протягом 60-90 хвилин. Готову паску охолодити і обережно вийнятии з форми.
05
Глазур для паски: розігріти на невеликому вогні цукор, додати туди яйця і какао. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Глазур охолодити і полити нею готові паски.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)