
Шарлотка з кислими яблуками та корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г
Кориця Еко мелена 20г
10 г
Пудра цукрова Auchan 200г
20 г
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Нарізати яблука скибочками й збризнути їх лимонним соком. Форму змастити оливковою олією і викласти в неї яблука. Додати до яблук корицю і залишити на певний час.
02
Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця збити міксером. Поступово додавати цукор, продовжуючи збивати. Додати просіяне борошно, потім розпушувач.
03
Залити яблука тістом. Покласти форму в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікати пиріг близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)