
Брюссельська капуста і куряче філе під соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Капуста Hortex Брюссельська заморожена 450г
300 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Борошно 7 1кг
30 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді.
02
У брюссельської капусти відрізати нижню частину.
03
У каструлі воду довести до кипіння, посолити. В окріп покласти брюссельську капусту. Варити 15 хвилин.
04
Для приготування соусу в маленьку каструльку покласти борошно, залити холодним молоком. Ретельно розмішати, щоб борошно розчинилося. Покласти вершкове масло, поставити на вогонь.
05
Довести до кипіння, постійно помішуючи. Кип'ятити 2 хвилини. Посолити і поперчити.
06
Сир натерти на дрібній тертці. Куряче філе порізати великими шматочками.
07
У форму викласти філе і брюссельську капусту, перемішати.
08
Зверху залити соусом.
09
Посипати тертим сиром. Поставити в розігріту до 150°C духовку. Готувати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)