
Млинці
1
Багато хто знає, що млинці - це досить стара страва російської кухні. Готується вона з рідкого тіста, потім її обсмажують на сковороді. Багато існує різних видів млинців. І вони зустрічаються майже у всіх народів, які роблять вироби з борошна. Походження самого слова "млинець" ("млин") від "молоти". І справді ж, щоб приготувати млинці, потрібно було спочатку перемолоти борошно із зерен.
Млинці часто подають з різною начинкою. Це може бути як і м'ясо або гриби, так і різне варення або сир. Тільки для солодких млинчиків треба в тісто трохи додати цукру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Борошно 7 1кг
200 г.
Цукор Ваш Цукор білий кристалічний 5кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
щіпка
Етапи приготування
01
Яйця, сіль, цукор перемішати вінчиком або виделкою (збивати не потрібно). Влити молоко, масло і добре все перемішати.
02
Поступово всипати борошно, розмішуючи його, щоб вийшло однорідне тісто (консистенції рідкої сметани).
03
На добре розігрітій і змащеній олією сковороді посмажити тоненькі млинці до золотистого кольору з двох сторін.
04
Подавати млинці потрібно теплими з різною начинкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)