
Запечені яблука
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Волоський горіх
2 ст. л.
Родзинки
2 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У невелику ємність покласти дрібно порізані волоські горіхи, родзинки, цукор і корицю. Все ретельно перемішати.
02
З яблук вирізати неїстівну частину. Зрізати частину яблука біля хвостика.
03
Вийняти серцевину і насіння за допомогою ложки або ножа.
04
Яблука наповнити родзинково-горіховою сумішшю і поставити у форму для запікання. Налити приблизно третину склянки води на дно форми або деко. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 30 хвилин.
05
Запечені яблука можна вживати як в гарячому, так і холодному вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)