
Австрійські булочки з начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1,5 ч.л.
Масло вершкове домашнє
140 г (+ ще трохи для змащення противня)
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
175 г
Спеція Аніс
0,5 ч.л.
Спеція Кориця мелена
1 ч.л.
Мигдаль
50 г
Фініки Ronik 1кг
50 г
Родзинки
50 г
Коньяк Frapin 40% 0,7л
2 ст.л.
Сіль Єгипет
дрібка
Етапи приготування
01
Фініки подрібніть (кісточки видаліть). З'єднайте родзинки і фініки, залийте окропом і залиште на 1 годину.
02
Молоко злегка підігрійте і розчиніть у ньому дріжджі і 3 ст.л. цукру.
03
Зерна анісу, якщо вони цільні, подрібніть в кавомолці і також додайте в тісто.
04
Вершкове масло (90 г) залиште при кімнатній температурі до розм'якшення. Борошно просійте.
05
З'єднайте борошно з вершковим маслом і розведеними дріжджами. Додайте яйце, дрібку солі і аніс. Замісити тісто. Залиште його в теплому місці для підйому на 1 годину.
06
Потім осадіть тісто, знову вимісіть і залишіть у теплому місці ще на 20 хвилин.
07
Мигдаль подрібніть.
08
Решту вершкового масла розтопіть.
09
Духовку нагрійте до 180°C.
10
Тісто розкачайте в тонкий пласт.
11
Змастіть його розтопленим вершковим маслом (трохи масла залиште), посипте рештою цукру, корицею, горіхами, викладіть на пласт замочені в коньяку родзинки і фініки. Потім поверніть пласт в рулет і наріжте на шматочки.
12
Противень змастіть вершковим маслом. Викладіть булочки швом вниз, змастіть їх рештою масла. Випікайте булочки в розігрітій духовці близько 30 хвилин до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)