
Яйця по-бенедиктинськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Бекон охолоджений
4 шт.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
2 шт.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Для соусу потрібно лимонний сік і оцет довести до кипіння і охолодити. Взяти 2 яйця і відокремити жовтки від білків. До жовтків додати сіль, перець і добре збити. Поступово додати охолоджений лимонний сік із оцтом. Також додати розтоплене вершкове масло. Добре перемішати.
02
Тости та бекон обсмажити. Довести до кипіння підсолену воду, додати трохи оцту. Круговими рухами, за допомогою ложки, утворити воронку у воді і випустити яйця. Яйця варити протягом двох хвилин, за допомогою шумівки позбутися від рідини.
03
На тарілку покласти тост, на нього - бекон, зверху - два яйця. Полити все соусом!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)