
Тонкий гранатовий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
180 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Гранат еліт
120 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
100 мл.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Лайм
50 г.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Просіяти до них борошно і розпушувач.
02
Додати до маси гранатовий сік, йогурт, трохи цедри лайма і знову збити. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.
03
Цукрову пудру змішати з соком лайма і ваніллю. Просочити цим пиріг, зробивши дірочки виделкою. Перед подачею прикрасити пиріг зернами гранату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)