
Тарталетки з яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Етапи приготування
01
Сир протерти через сито, потім добре перемішати з маскарпоне.
02
Міксером збити яйця з цукром і з'єднати з сирною масою.
03
Додати вершки і збивати міксером протягом 2 хвилин. Потім викласти отриманий крем в маленькі формочки для тарталеток і розрівняти.
04
Нагріти духовку до 180°C градусів.
05
Яблука вимити, обсушити, видалити серцевину, нарізати кружечками.
06
Покласти на кожну тарталетку з кремом по кружечку яблука, посипати цукром і поставити в духовку на 25 хвилин.
07
При подачі посипати кокосовою стружкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)