
Спагеті з кабачків і моркви
Такі овочеві спагетті готуються дуже просто, і часу на приготування витрачається дуже мало. Спагеті з кабачків і моркви чудово підійдуть для приготування в жарку пору року, коли замість гарячого гарніру хочеться з'їсти що-небудь легке. Для їх приготування потрібно взяти тертку, яка використовується при приготуванні моркви по-корейськи. Щоб кабачки нагадували спагетті, їх нарізають тонкими смужками. Використовувати потрібно тільки молоді кабачки і моркву. Цей легкий гарнір чудово підійде для пісного харчування. Блюдо легко засвоюється, дуже корисне, низькокалорійне.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
200 г.
Морква
200 г.
Цибуля
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Приправа Любисток Grill Expert для картоплі та овочів 30г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Кунжут Кондор 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву почистити, нашаткувати.
02
Кабачки так само нашаткувати як моркву - уздовж плоду.
03
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
04
Обсмажити цибулю на олії до напівпрозорості.
05
Додати моркву, смажити 10 хвилин.
06
Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)