
Рисовий коктейль
Рисовий коктейль - чудовий напій, що має освіжаючі властивості. Рис використовується короткий. Його потрібно гарненько промити і замочувати не менше 8-ми годин. Для замочування використовується охолоджена кип'ячена або магазинна вода. Змішувати в блендері воду з рисом необхідно на найвищій швидкості протягом 5-ти хвилин. Якщо немає дрібного ситечка, процідіть коктейль через марлю і теж двічі. Рідина після цього повинна вийти однорідною, без грудочок. Коричневий цукор можна замінити медом - вийде теж дуже смачно і ще корисніше. За бажанням кількість цукру можна зменшити. У спеку додайте в приготований коктейль лід.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
100 г.
Вода негазована Аквуля 2л
500 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
30 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Рис добре промити і замочити на ніч у воді.
02
Змішати в блендері воду з рисом. Потім, через дрібне сито пропустити коктейль двічі.
03
Додати молоко, корицю і ванільний цукор, коричневий цукор. Добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)