
Гарбузовий хліб
Дуже смачний м'який хліб з яскравим помаранчевим кольором. Головне - це вибрати гарбуз з оранжевою м'якоттю і приємним смаком.
Важливо, що цей хліб виходить поживним, смачним і не калорійним.
А ще зі звичайного гарбузового хліба можна зробити смачну булочку. Досить додати трохи цукру, родзинки або цукати - і вуаля! Булочка готова! Такий хліб буде відмінним замінником звичайного хліба, тому, що він поживний, але при цьому не менш смачний. Гарбуз зібрав у собі дуже багато вітамінів, які сприяють зміцненню імунної системи, знімають втому і дратівливість.
Замість гарбузового пюре можна додавати пюре шпинату, моркви або навіть буряків. Таким чином ви тільки урізноманітите цю чудову страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г
Сода харчова 500г
5 г
Кориця Еко мелена 20г
10 г
Гарбуз Хоккайдо
300 г
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Горіхи Мигдаль 150г
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
250 мл
Етапи приготування
01
Змішати борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.
02
Окремо змішати яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і дроблені горіхи.
03
З'єднати обидві суміші, ретельно перемішуючи до тістоподібного стану.
04
Помістити тісто у форму для випікання і відправити в духовку, розігріту до 175°C градусів, на 45-60 хвилин.
05
Витягти готовий хліб з форми і залишити відкритим на холоді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)