
Персики з медовим кремом
Як відомо, поєднання меду зі стиглими фруктами вважається класикою десертів від наших предків. До того ж, це не тільки смачно, але ще й корисно. Про позитивні властивості меду можна говорити вічно. Достатнім буде сказати те, що це натуральне вітамінне джерело має антибактеріальну, протигрибкову і противірусну дію, відповідно сприяє зміцненню нашого імунітету. А в комбінації зі свіжим домашнім кисломолочним сиром – нічого кориснішого цієї смакоти не знайти. Пропонуємо Вам насолодитися літнім, надзвичайно смачним персиковим десертом з сирно-медовим кремом і кедровими горішками. Варто відзначити: плоди персиків необхідно вибрати м'які, однак не переспілі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Персик Мельник Сад Фермерський
4 шт.
Лимон
50 г
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
60 г
Сир кисломолочний 9%
150 г
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
30 г
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200 ° C. Персики вимити, обсушити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Деко застелити пергаментом, розкласти на ньому персики зрізом вгору. Полити медом і запікати в духовці 20 хв., до м'якості.
02
Горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Зняти з вогню.
03
Змішати сир з ванільним цукром і лимонним соком. Покласти по 1 ст. л. на персики, посипати горіхами і подати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)