
Низькокалорійна шарлотка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно вівсяне Сто Пудів 500г
50 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г
Кефір Волошкове поле нежирний 900г
200 мл
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевини, нарізати скибочками. У силіконову форму для випічки викласти яблука. Яйце збити з цукром, додати кефір і довести до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 190°C градусів. Борошно просіяти разом з розпушувачем. Потрохи додавати до рідкої суміші суху, постійно перемішуючи (можна міксером), щоб не утворилися грудочки.
03
Залити тісто у форму з яблуками. Випікати пиріг в розігрітій духовці близько 40-50 хвилин. Дати готовому пирогу трохи охолонути і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)