
Риба красноглазка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Кріп 70г
30 г.
Приправа Ласочка Пава приправа для риби 30г
за смаком
Масло вершкове домашнє
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл.
Етапи приготування
01
Рибу необхідно добре промити під проточною водою.
02
Очистити від луски, випотрошити, обрізати всі жабри і хвіст.
03
Цибулю почистити і нарізати півкільцями, лимон обдати окропом і нарізати часточками; кріп вимити і висушити.
04
Півкільця цибулі обсмажити в соняшниковій олії до прозорості. Цибулю посолити і залишити остигати.
05
Рибу підсолити зовні і всередині. Потім зовні ще натерти спеціями.
06
Кожну красноглазку фарширувати остиглею цибулею і декількома гілочками кропу. Також додати часточку лимона.
07
Ще можна зробити надрізи на зовнішній стороні і вставити в них половинки лимона.
08
Потім покласти на кожну рибу по 10 г. вершкового масла і загорнути у фольгу.
09
Покласти рибу в деко і запікати в попередньо розігрітій до 200°С духовці близько 20-25 хвилин. За 5 хвилин до кінця, можна розгорнути фольгу і підрум'янити рибу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)