
Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Цибуля
2 шт.
Кабачок
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст. л.
Часник
2 зуб.
Петрушка 70г
4 ст. л.
Кріп 70г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю нарізати тоненькими кільцями і помішуючи, обсмажити на сковороді. Додати часник і продовжити смажити до моменту, поки цибуля не стане золотавого кольору.
02
Потім збити яйця з молоком, додати дрібно порізані трави і готову цибулю.
03
Кабачок нарізати скибочками й обсмажити. Коли кабачок буде готовий додати його в яєчну суміш.
04
Влити олію в сковорідку. Потім влити в сковорідку яєчну суміш з кабачком. Потрібно рівномірно розподілити кабачки.
05
Омлет буде готовий приблизно через 8-10 хвилин.
06
Розігріти гриль. Поставити сковорідку під гриль і готувати омлет до загустіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)