
Млинці зі шпинатом і чотирма сирами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
4,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
2,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1,5 ст. л.
Лист лавровий
0,5 шт.
Вершки Домашні 40%
1,5 ст. л.
Шпинат пучок 100г
400 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
4,5 ст. л.
Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%
100 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
3 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Сир моцарела Lel 45%
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати 150 мл. молока і воду. Окремо в миску просіяти 3,5 ст. л. борошна, посолити. Сформувати гірку, в середині зробити ямку, вбити в неї яйця, поступово вливати в ямку молочну суміш, не перестаючи змішувати. Додати в суміш 1 ст. л. розтопленого вершкового масла, ретельно перемішати тісто.
02
На розігрітій сковороді в олії насмажити млинці із приготованого тіста.
03
У розігріту сковороду налити молоко, що залишилося, вершкове масло і борошно, додати лавровий лист, довести соус до кипіння. Додати за смаком сіль і перець, додати мускатний горіх. Зменшити вогонь, тушкувати ще 2 хвилини, влити вершки, перемішати. Соус приготовлений.
04
У миску викласти шпинат, додати сири, поперчити за смаком, перемішати. Всипати нарізану цибулю, влити 4 ст. л. соусу. У кожен приготований млинець викласти начинку зі шпинату, загорнути в рулет.
05
Перекласти млинцеві рулети зі шпинатом в змащену маслом форму для випікання, поставити на 25-30 хвилин у духовку, випікати при температурі 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)