
Вертута по-молдавськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
7 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
400 г.
Цибуля
2 шт.
Бринза Кілія Балканська 45%
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Мак харчовий
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Мед Літній Мед 750г
1 ч. л.
Волоський горіх
100 г.
Родзинки
50 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Етапи приготування
01
Для начинки фарш обсмажити з дрібно порізаною цибулею 20 хвилин. Остудити. Посолити і поперчити за смаком.
02
Бринзу натерти на тертці. Змішати з фаршем.
03
Мак залити окропом, дати постояти 15 хвилин. Змішати з цукром і медом. Горіхи підсмажити. Родзинки промити. Пропустити все разом через м'ясорубку.
04
Яблука потерти на крупній тертці і перемішати з цукрово-маковою сумішшю. Дати постояти 15 хвилин. Зайву рідину злити. Всі інгредієнти змішати.
05
Для тіста змішати 1 яйце, борошно, воду і розтоплене вершкове масло 150 г. Замісити.
06
Розкачати з тіста тонкий пласт. Зверху нанести рівний шар начинки. Загорнути у вигляді рулету.
07
Рулет згорнути спіраллю, покласти на деко, змастити соняшниковою олією.
08
Змастити верх вертути збитим яйцем і випікати в духовці 40 хвилин. Після випічки змастити пиріг вершковим маслом, що залишилось.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)