
Теплий сирний сендвіч з печінкою
Ви – любитель ситних сніданків і апетитних перекусів? Тоді приготуйте теплий сирний сендвіч з печінкою. Сендвічі – англійські бутерброди, що складаються з двох скибочок хліба (найчастіше використовуються булочки) з багатою начинкою між ними. Якщо Ви обожнюєте сир, то такий спосіб підкріпитися, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Адже у сендвічі використовується три сорти сиру. Гурмани оцінять. Замість сиру едам можна використовувати голландський. Нижню частину бутерброду, де знаходиться безпосередньо відварна печінка і сир, можна розігріти не тільки в мікрохвильовці, але й на грилі або в духовці. Відмінний варіант для пікніка.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб житній бездріжджовий 300г
60 г.
Сир вершковий Saint Andre 200г
30 г.
Сир едам ЗвениГора 50%
15 г.
Сир Armando Чеддер
20 г.
Печінка яловича
50 г.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Салат Айсберг
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку відварити до готовності. Розрізати вздовж навпіл.
02
Верхній шматок хліба змастити вершковим сиром, на сир викласти тонко нарізаний помідор, а на помідор листя салату.
03
На нижній шматок хліба викласти чеддер, на нього печінку, а на печінку сир едам. Нижній шматок хліба покласти в мікрохвильовку на 1 хвилину.
04
Після, витягнути з мікрохвильовки хліб, з'єднати обидва шматки разом. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)