
Теплі мариновані оливки по-французьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
120 мл.
Оцет винний Ergon білий 250мл
100 мл.
Цибуля шалот 250г
1 шт.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ст. л.
Перець чорний Перший Ряд духмяний горошок 20г
0,25 ч. л.
Кориця Badia палички 14,2г
1 шт.
Лист лавровий
1 шт.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1,5 ст. л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1,5 ст. л.
Оливки Losada Гордаль
340 г.
Етапи приготування
01
Налити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, покласти тонко нарізаний часник, обсмажувати протягом 30 секунд. Після, перекласти часник в миску, залишивши олію.
02
Довести до кипіння 50 мл. оцту в каструлі разом із тонко нарізаною цибулею-шалот і коричневим цукром, варити 4 хвилини, при цьому постійно помішувати суміш, об'єм повинен зменшитися до 1 ст. л.
03
У каструлю додати часник, часникову олію, залишки оливкової олії та оцту, лавровий лист, цедру апельсина та лимона, а також оливки, всю цю суміш довести до кипіння. Після, викласти оливки з маринадом в миску, остудити. Залишити на добу маринуватися. Перед подачею трохи підігріти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)