
Суп з моркви і коріандру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Цибуля зелена
4 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ч.л.
Морква
350 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
450 мл.
Фокачча грецька 300г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаом
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Влити в каструлю оливкову олію, поставити каструлю на вогонь, розігріти. Висипати подрібнену цибулю, тушкувати протягом 1 хвилини.
02
Нашаткувати моркву, висипати в каструлю, додати мед, влити лимонний сік, перемішати.
03
Влити гарячий бульйон в каструлю, довести до кипіння. Збільшити вогонь, тушкувати протягом 5 хвилин, для м'якості моркви.
04
Додати в каструлю подрібнене листя коріандру. Висипати суміш з каструлі в чашу блендера, подрібнити. Додати при необхідності приправи.
05
При подачі розлити по тарілках, додати трохи оливкової олії, подавати з фокаччею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)