
Суп із м'ясними ковбасками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горох колотий
2 ст.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Сухарики Yaw! стікси Мисливські ковбаски 100г
5 - 6 шт.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
2500 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 - 3 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий
1 шт.
Етапи приготування
01
Горох замочити в гарячій воді на 1 годину. Воду злити, залити бульйоном, дати закипіти і варити на маленькому вогні 1,5 години.
02
Цибулю подрібнити, моркву натерти, ковбаски порізати скибочками. На розігрітій олії спасерувати цибулю з ковбасками, потім додати моркву і готувати до її м'якості.
03
Перекласти в каструлю з горохом, посолити і поперчити, додати лавровий листочок і варити ще хвилин 15. Потім залишити на 10 хвилин, не відкриваючи кришки. Перед подачею на стіл посипати січеною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)