
Суп-пюре з квасолі і горіхів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
500 г
Волоський горіх
100 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
4 ст.л.
Цибуля
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаокм
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю промити та замочити у 0,5 л. води. У цій самій воді відварити до готовності.
02
Тим часом цибулю нарізати дрібними кубиками і злегка обсмажити на рослинній олії. Волоські горіхи подрібнити.
03
З готової квасолі у цьому ж бульйоні зробити пюре за допомогою занюрювального блендера (якщо використовується звичайний блендер, то подрібнити квасолю у чашці блендера, потім знову перекласти до каструлі з бульйоном, у якому вона варилась). Отримане пюре довести до кипіння.
04
Після кипіння додати підсмажену цибулю, подрібнені волоські горіхи, посолити та поперчити і варити на повільному вогні ще 10 хвилин. Готовий суп можна заправити сметаною або йогуртом, прикрасити при подачі половинками волоських горіхів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)