
Соковита курочка в апельсинах
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1,5 кг.
Апельсини 1кг
3 шт.
Часник
2 зубчики
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курку промити і розрізати на частини.
02
Часник очистити від лушпиння і натерти ним кожен шматочок курки.
03
Два апельсина нарізати кружечками. З третього апельсина вичавити сік у склянку.
04
До вичавленого соку додати карі, пару ложок столового білого вина. Потім посолити і поперчити за смаком.
05
Покласти в цю суміш курячі шматочки з апельсиновими колечками і залишити на 2-3 години.
06
Потім викласти шматочки курки в форму для випікання, залити маринованою сумішшю і між м'ясом викласти кружечки апельсина.
07
Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)