
Закуска з баклажанів і сочевиці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
1 шт.
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
200 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
20 мл
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г
Сіль Єгипет
за смаком
Салат Vita Verde Яскравий 120г
100 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Промийте сочевицю і викладіть в каструлю з великою кількістю води. Доведіть до кипіння, потім варіть до пом'якшення сочевиці. Злийте воду.
02
Баклажан наріжте на скибочки. Змастіть їх оливковою олією з двох сторін і обсмажте з кожного боку.
03
Зелену цибулю дрібно наріжте.
04
Змішайте цибулю і вино з сочевицею. Приправте сіллю і перцем.
05
Викладіть перед подачею на тарілку скибочку баклажана, потім трохи сочевиці, розкришіть сир фета, зверху накрийте ще однією скибочкою баклажана і ще раз повторіть, потім посипте листя салату і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)