
Шоколадне печиво з пивом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пиво Chouffe темне 8% 0,33л
280 мл.
Борошно 7 1кг
550 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
180 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
80 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
200 г.
Цукрова пудра Aro 250г
200 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Пиво налити в ківш, додати грам 80 коричневого цукру. Довести до кипіння, зняти з вогню і залишити остигати.
02
Змішати борошно, сіль, розпушувач, залишок коричневого цукру, какао-порошок і цукрову пудру.
03
Потім розтопити вершкове масло і влити його до сухої суміші. Добре перемішати.
04
Далі додати окремо яйця і перемішати, яєчний жовток, знову перемішати.
05
Шоколад розламати на невеликі шматочки.
06
Влити остиглий пивний сироп, додати шматочки шоколаду, знову ретельно перемішати. Накрити тісто і прибрати в холодне місце на 3 години.
07
Випікати печиво в духовці, при температурі 200°С, близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)