
Саморобна локшина по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г (або трохи більше)
Креветки 90/120
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сіль Єгипет
7 г
Сода харчова 500г
1 ч.л.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків (білки нам не знадобляться).
02
Креветки дуже дрібно порубіть і викладіть в широку миску.
03
У склянці ледь теплої води розчиніть соду.
04
У миску з креветками влийте білки, додайте сіль, просійте туди ж борошно гіркою, зробіть у ній поглиблення, і, замішуючи тісто, поступово вливайте розчин соди з водою.
05
Продовжуйте вимішувати тісто, при необхідності додаючи борошно і воду, поки воно не стане однорідним і достатньо щільним. Скачайте тісто в кулю і, накривши рушником, залиште приблизно на 15 хвилин.
06
На присипаній борошном поверхні розкачайте тісто в дуже тонкий пласт і, склавши навпіл, наріжте досить широку довгу локшину.
07
Відваріть локшину в підсоленій киплячій воді до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)