
Салат "А-ля вінегрет"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
300 г.
Буряк
200 г.
Огірки мариновані Aro 3л
200 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Морква
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву і картоплю очистити і відварити до готовності. Також буряк відварити, остудити і очистити.
02
Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати та залити окропом на 10-15 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити холодною водою.
03
Варені картоплю, моркву і буряк натерти на дрібній тертці.
04
Огірки дрібно нарізати кубиками.
05
Яйця відварити у воді, потім остудити їх під холодною водою, очистити і натерти на дрібній тертці.
06
Яблука почистити, натерти на дрібній тертці.
07
На дно салатниці викласти картоплю, трохи посолити, змастити майонезом. На картоплю викласти моркву, трохи змастити майонезом і по черзі викладати шарами цибулю, огірки, яйця, яблука.
08
Зверху на яблука викласти буряк і трохи прикрасити майонезом. Дати салату просочитися і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)