
Салат з білої квасолі, тунця, цибулі та селери
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
600 г
Салат Calvo з тунця 150г
340 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Стебло селери
80 г
Маслини Oscar без кісточки 300г
100 г
Лимон
120 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
40 г
Етапи приготування
01
З лимонів вичавити сік. Петрушку помити, просушити і подрібнити. У мисці змішати лимонний сік, оливкову олію, сіль, перець і петрушку.
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Селеру помити і нарізати кубиками. Маслини нарізати скибочками (якщо маслини з кісточками, то спочатку їх видалити).
03
В іншій мисці змішати квасолю (попередньо відварену і охолоджену або консервовану), цибулю, селеру і маслини. З тунця злити рідину і розламати вилкою на шматочки. Додати тунець до квасолі. Залити салат заправкою і акуратно перемішати. Подавати охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)