
Салат "Калейдоскоп"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
200 г.
Морква
2 шт.
Гранат еліт
1 шт.
Буряк
2 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Капуста Пекінська
350 г.
Кріп Деко сушений 6г
5 г.
Часник та петрушка Badia 141,7г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
25 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
45 г.
Етапи приготування
01
Спочатку ретельно промите м'ясне філе почистити від плівки, нарізати у формі кубиків та викласти на сковорідку з підігрітою олією. Мясо слід посолити та обсмажувати 20-25 хвилин.
02
Картоплю теж почистити, порізати кубиками та підсмажити на олії. Буряк та моркву позбавити від шкірки та натерти за допомогою великої тертки.
03
Інгредієнти викласти у формі кола, в середині якого знаходиться гранат. Майонез подавати окремо. Не слід забувати про те, що салат повинен деякий час постояти в холодильнику. Смачного.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)