
Рулетики з курячої грудки з сиром брі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
1 шт.
Сир Брі Bons Mayennais 50%
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
0,5 ст.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Грудинку відокремити від кістки, розрізати вздовж на дві половини. Кожну половинку розрізати ще на 2 пластини. Кожен пласт курки покласти між двома листами харчової плівки, обережно відбити до товщини 5-6 мм.
02
Сир нарізати на 4 однакових шматочка, при цьому зрізати з сиру шкірку. Кожен шматочок сиру покласти на пласт курки, згорнути в рулет.
03
У мисці змішати борошно і сіль з перцем. Запанірувати кожен рулет в борошняній суміші, після - в яйці. Потім, обваляти в сухарях.
04
Рулетики обсмажити на олії з усіх боків, до появи скоринки. При цьому спочатку необхідний сильний вогонь, після його потрібно зменшити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)