
Прозорий курячий бульйон
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3000-3500 мл.
Морква
1- 2 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Сіль Єгипет
за маком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
20-30 шт.
Лист лавровий
2 шт.
Етапи приготування
01
Курячі крильця, ніжки, стегенця очистити від жиру і шкіри, опустити в холодну воду, швидко довести до кипіння, воду злити. Частини курки і каструлю ополоснути.
02
Цибулю очистити від лушпиння, розрізати на 4 частини, моркву і корінь пастернаку або петрушки почистити і крупно нарізати.
03
У каструлю знову набрати холодної води і поставити на плиту. Опустити в неї курячі крильця, ніжки, стегенця, моркву, цибулю, корінь петрушки або пастернаку, перець, крім лаврого листа і солі.
04
Швидко довести до легкого кипіння і відразу ж прикрутити плиту до мінімуму. Поверхня бульйону повинна ледь помітно кипіти. Кришкою бульйон не накривати! Шумівкою періодично знімати піну і жир з того самого моменту, як вперше з'явиться ледь помітна біла пінка. Все це дуже важливо для отримання прозорого і чистого бульйону. Варити 2-2.5 години.
05
Лавровий лист додати хвилин за 10 до закінчення варіння і вийняти відразу після закінчення готування (інакше бульйон може гірчити). Солити бульйон не слід, краще додавати сіль та інші спеції, за необхідності, в залежності від подальшого використання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)