
Картопляний крем-суп з тофу
Звичайно, скажете ви, такий буденний картопляний суп для нас не дивина. Але наскільки ж він все таки зручна страва, особливо, коли хочеться чого-небудь гаряченького та смачного. Безумовно, використання тофу в крем-супі надасть йому певної родзинки і ви захочете скуштувати його ще не зготувавши повністю. Тофу визнаний одним з найпопулярніших продуктів Китаю та Японії, проте господині інших країн використовують його на своїх кухнях із задоволенням. Крім того, він містить велику кількість білків і часто його називають «м’ясом без кісток». Така корисність та незвичайність даного продукту не може не дивувати. В поєднанні з духмяною картопелькою та букетом запашної зелені, цей компонент робить нашу страву надзвичайно поживною та енергетично наповненою. Тому, якщо бажаєте отримати море позитивних емоцій та масу вітамінів та мінералів – ця страва саме для вас!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
200 г
Цибуля
20 г
Тофу Агропрод
100 г
Масло вершкове домашнє
5 г
Бульйон Gallina Blanca курячий 10г
20 г
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Спеція Суміш перців
2 г
Сіль Єгипет
за смаком
Петрушка 70г
10 г
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, нарізати і поставити варити. Додати дрібно нарізану цибулю
02
Додати масло, воду, кубик курячого бульйону, сіль і тушкувати 8 до 10 хвилин. Розім'яти в суп тофу.
03
Коли картопля буде м'якою, подрібнити суп у блендері, додати гарячого молока. Подавати посипавши свіжомеленим перцем і зеленню петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)