
Свинина, запечена з грибами в тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
1кг
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
500г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1шт
Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
450г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
4 ст.л
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
для змащування
Етапи приготування
01
Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.
02
Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.
03
М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.
04
Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.
05
Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)