
Пиріжки до пива
Серед великого різноманіття смачних виробів, які можна приготувати з листкового тіста, купленого в магазині, господинями часто випікаються пиріжки. Готуються вони з будь-якими різними начинками. Пиріжки – це страва, яка завжди піднімає настрій і дорослим, і дітям. Листкові пиріжки з салямі до пива зазвичай робляться у вигляді конвертиків, але можуть бути і у вигляді трикутників. Перед тим як ставити в духовку верх пиріжків змащують збитим жовтком, щоб не тільки був бездоганний смак, а й зовнішній вигляд. Любителі занадто солоних страв до пива в якості сиру використовують бринзу. Подають пиріжки теплими або холодними з гірчицею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ковбаса Schietse Салямі
100 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Помідор
1 шт.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
12 шт.
Тісто Рудь листкове 1000г
400 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Салямі, сир, помідори і маслини дрібно нарізати. Змішати всі нарізані інгредієнти в мисці, вбити яйце, перемішати.
02
Розкачати тісто в тонкий лист, розрізати на квадратики. Викласти начинку на кожен квадратик. Згорнути квадратики у вигляді конверта, кожен з чотирьох кутів защипнути в центрі.
03
Поставити деко з конвертиками в духовку, випікати до повної готовності, поки не з'явиться золотава скоринка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)