
Печінковий торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича
700 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Борошно 7 1кг
100 г
Цибуля
200 г
Морква
200 г
Часник
3 зубчики
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
200 г
Сіль Єгипет
за смаком
Сухарики Gonzo зі смаком сметана і зелень 50г
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці.
02
У рослинній олії обсмажити цибулю до м'якості, додати моркву і обсмажити все до золотистого кольору.
03
Майонез викласти в глибоку тарілку, додати часник пропущений через часниковий прес, все перемішати і на деякий час покласти в холодильник.
04
Сиру печінку пропустити через м'ясорубку або подрібнювач.
05
Додати яйця і перемішайте.
06
Влити молоко і ще раз перемішати до однорідного стану.
07
У цю масу просіяти борошно, посолити і ретельно перемішати (можна злегка збити за допомогою міксера), щоб не було грудочок.
08
У сковороді розігріти олію, влити один неповний ополоник печінкового тіста, рівномірно розподілити по сковороді, щоб вийшов млинець.
09
Обсмажити його приблизно по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
10
Викласти цей млинець на тарілку, промастити часниковим майонезом і зверху нанести шар із смажених моркви та цибулі.
11
Таким чином спекти усі млинці, щоразу промащуючи їх майонезом і викладаючи шар моркви та цибулі. Останній шар промастити тільки майонезом.
12
Готовий торт можна посипати нарізаною зеленню, подрібненим жовтком, дрібно нарізаним солодким перцем. Дати торту трохи настоятися і подавати, він добре смакує як в теплому, так і в холодному вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)