
Макарони з гарбузовим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
200 г.
Прованські трави Auchan 20г
5 г.
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
60 г.
Огірок солоний Діана-М 650г
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Базилік у горщику
за смаком
Масло вершкове домашнє
80 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати соус. Для цього гарбуз промити. Зрізати шкірку. Нарізати на невеликі шматочки та покласти до кастрюлі з киплячою водою. Води не повинно бути багато. Варити гарбуз до пом'якшення. Злити воду та розтовкти гарбуз, щоб вийшло пюре.
02
Ріпчасту цибулю дрібно порізати. Солений огірок почистити від шкірки та також дрібно порізати. З'єднати цибулю, огірок та гарбузове пюре. Додати 1 столову ложку майонезу, дрібно порізану зелень. Поперчити. Добре розмішати. І тільки після цього посолити.
03
Після цього зварити макарони в підсоленій воді. Відкинути готові макарони на друшляк. Можна додати в макарони трохи вершкового масла та прованські трави (аромат буде чудовим). Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)