
Парові ковбаски зі скумбрії
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г
50 мл.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
30 г.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Скумбрія
800 г.
Часник
3 зубчика
Етапи приготування
01
Скумбрію розморозити при кімнатній температурі, випатрати, видалити голови, ретельно промити зсередини і зняти шкіру. Гострим ножем уздовж хребта зрізати м'якоть і вийняти кістки. Цибулину і часточки часнику очистити.
02
Рибне філе разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку 2 рази.
03
Петрушку дрібно посікти.
04
У рибний фарш покласти розм'якшений маргарин, яйце, січену зелень, перець, сіль і влити бульйон.
05
Масу ретельно вимісити до однорідності і поставити в холодильник на 1 годину.
06
З фаршу скачати невеликі ковбаски і розкласти їх на решітці пароварки. Закрити кришкою і варити вироби протягом 1 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)