
Овочевий суп-пюре з креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
300 г
Кабачок
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Часник
2 зубчики
Масло вершкове домашнє
70 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл
Креветки тигрові дефростовані 16/20
200 г
Куркума Еко 20г
1/3 ч.л.
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву очистити і нарізати кружечками. Цибулю дрібно порубати. Кольорову капусту розыбрати на суцвіття. Картоплю очистити і нарізати дрібними кубиками. Кабачок також очистити і нарізати скибочками. Кріп дрібно порубати.
02
У сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому моркву.
03
Додати цибулю і кабачок, обсмажити до рум'яності.
04
Потім покласти кольорову капусту і картоплю, влити 1,5 л. води і варити 15 хвилин.
05
Часник пропустити через часниковий прес і додати до овочів.
06
Слідом влити вершки, знову довести суп до кипіння і проварити ще 3 хвилини.
07
В окремій каструлі відварити креветки до готовності і відкинути на друшляк, щоб стекла рідина.
08
Як тільки овочі в сотейнику будуть готові, перетерти їх блендером разом з рідиною.
09
Посолити і приправити за смаком.
10
Розлити суп-пюре по тарілках, в кожну покласти креветки, посипати рубленим кропом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)