
Овочеві нагетси
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт
Морква
3 шт.
Броколі
250 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ч. л.
Борошно 7 1кг
60 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
60 г.
Етапи приготування
01
У шкірці відварити картоплю і окремо броколі. Нарізати цибулю півкільцями. Морквину очистити і нарізати кружальцями. Часник дрібно нарізати.
02
У сковороді розігріти масло і додати цибулю. Обсмажити 3 хвилини. Додати часник. Смажити ще 2 хвилини.
03
Додати моркву. Тушкувати 10 хвилин. Овочі остудити.
04
Яйця збити віночком. Деко застелити пергаментом. Овочі викласти в подрібнювач.
05
Посолити, поперчити і добавити гірчицу. Добре перемішати.
06
З тіста руками сформувати кульки. Кожну кульку вмочити в яйце, борошно, сухарі.
07
Викласти на деко. Поставити в духовку на 10 хвилин при 200°C. Перегорнути, запікати ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)