
Ніжний крем суп із форелі з креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе форелі Норвезьке охолоджене
350 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Картопля фасована
300 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
200 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ч. л.
Паприка різана червона
за смаком
Креветки 90/120
15 шт.
Етапи приготування
01
У каструлю влити рослинну олію так, щоб вона покрилвала дно. Поставити на вогонь, додати трохи розм'якшеного вершкового масла, помішуючи довести суміш до кипіння.
02
Додати в каструлю подрібнену цибулю, обсмажити на середньому вогні до м'якості. Влити воду, довести до кипіння.
03
Додати дрібно нарізану картоплю, накрити каструлю кришкою, варити до готовності.
04
Додати в каструлю нарізану форель, варити 3-5 хвилин. Додати вершки, посолити і поперчити за смаком.
05
Додати лимонний сік в суп, подрібнити суміш за допомогою блендера.
06
При подачі розлити суп в тарілки, в центр викласти 3-5 злегка обсмажених креветок, полити вершками і присипати паприкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)