
Неаполітанський десерт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г.
Сир кисломолочний 9%
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 г.
Печиво Мигдальне
200 г.
Цукрова пудра Aro 250г
150 г.
Сумка пляжна фрукти 500*380мм
200 г.
Етапи приготування
01
Сир (маскарпоне) розім'яти. Змішати з сиром. Посипати цукровою пудрою. Збити. Розділити масу на дві частини. У першу додати ванільний цукор. Перемішати.
02
Печиво роздавити в крихту. Висипати в миску.
03
Полуницю (100 г.) і смородину (100 г.) помити і обсушити. Фрукти додати в першу частину сирної маси (без ванільного цукру) і перемішати.
04
У скляний посуд (креманку) викласти по 2 ст. л. кожної маси. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Потім, охолоджену масу посипати крихтою печива. Прикрасити ягодами. Десерт готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)