
М'ясо з грибами в червоному вині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Селера стебло
2 стебла
Цибуля
1 шт.
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
200 мл.
Курага Узбекська
100 г.
Лист лавровий
1 шт.
Орегано Auchan 20г
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Філе яловиче
1,5 кг.
Борошно 7 1кг
50 г.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
400 мл.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
10 шт.
Етапи приготування
01
Селеру, курагу, цибулю дрібно нарізати. М'ясо і гриби нарізати середніми шматочками.
02
У великій мисці змішати селеру, цибулю, вино, курагу, орегано і лавровий лист. Залишити маринуватися на 30 хвилин.
03
Розігріти духовку до 160°С. Розігріти олію на сильному вогні. Обваляти м'ясо в борошні і обсмажити до злегка коричневого кольору.
04
Додати суміш з вином, влити бульйон і готувати, помішуючи, 1,5 години. Додати гриби і тушкувати ще 20 хвилин, до м'якості.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)