
М'ясо в сидрі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене
1,5 кг.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Цибуля
2 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Сидр Gardenz Грейпфрут 5,4% 1л
0,5 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Свиняче філе посолити, змастити чорним перцем і обсмажити на вершковому маслі.
02
Яблука очистити, видалити серцевину. Фрукт, що залишився, нарізати маленькими кубиками. Потім очистити цибулю і нарізати півкільцями.
03
Обсмажене філе викласти. У м'ясний сік, що утворився, всипати нарізану цибулю і яблуко. Посолити і поперчити, а після обсмажити.
04
Через 3 хвилини, влити в суміш пляшку сидру, викласти зверху м'ясо. Готувати під закритою кришкою в розігрітій до 180ºС духовці, приблизно 60 хвилин.
05
В цей час перекласти у блендер вміст ємності, де готувалося м'ясо: яблука і цибулю в сидрі. Перемолоти. Полити соусом готове м'ясо. М'ясо в сидрі готове!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)