
Мжаддара
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис довгозернистий
1,5 ст.
Приправа Prymat Паприка солодка мелена 18г
1 ч. л.
Масло Топлене 500мл
50 г.
Паприка копчена Українська Зірка мелена 20г
0,5 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
6,5 ст.
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
200 г.
Олія соняшникова Auchan нерафінована 1л
7 ст. л.
Контейнер Oxo Good Grips для зберігання цибулі біло-фіолетовий
7 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно промити сочевицю, залити 4 склянками води і зварити до напівготовності.
02
Нарізати цибулю півкільцями. На сковороді розжарити олію, обсмажити в ній цибулю до золотистого кольору, додати зіру, паприку і сіль.
03
Змішати напівготову сочевицю і рис в каструлі з товстим дном, додати 2,5 склянки окропу. Посолити, накрити кришкою, варити на повільному вогні до готовності.
04
У готову страву влити розжарене топлене масло, дати настоятися 5 хвилин. При подачі викласти зверху цибулю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)